Görkem Arsoy "Zuzu Çöplükte" Yazar Etkinliği

Bu hafta "Zuzu Çöplükte"  kitabının yazarı sevgili Görkem Arsoy ile atölye çalışmasına katıldık. Etkinliğine geri dönüşümü, geri dönüşümün önemini ve nelerin geri dönüştürülebildiğini anlatarak başlayan yazarımız sonrasında  atıkları doğru şekilde ayırma işlemini öğrencilerimizle interaktif bir şekilde yaptı. Daha sonra kitabındaki karakterleri canlandırarak ve  yaratıcı drama tekniğini kullanarak "Zuzu Çöplükte" kitabını bizlere okudu. Öğrencilerimiz Zuzu ve onun kedi arkadaşlarının maceralarını yazarın ağzından dinlerken hem büyük keyif aldılar hem de sorgulama ünitesi süresince öğrendikleri bilgi ve deneyimleri pekiştirme şansı yakaladılar. Yazarımıza katılımı ve öğrencilerimize kazandırdıkları için teşekkür ederiz.

Görkem Arsoy

Bu sayfa 3.12.2019 11:07:47 tarihinde güncellenmiş ve 270 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica