Flat Stanley Projemiz

Bu hafta Japonya da bir okul  ile Flat Stanley projesine başladık. Anaokulu ve 3.Sınıf öğrencilerimiz Japonya’ya  gönderilecek olan karakterleri hazırladılar ve gönderdiler. Bu karakterler aracılığıyla onlar Türk Kültürü ve Türkiye, bizler de Japon kültürü ve Japonların günlük yaşamları hakkında bilgi edineceğiz. Bizler de Japonyadaki  arkadaşlarımızın hazırladığı karakterlerin bize ulaşmasını heyecanla bekliyoruz. Ayrıca ,proje ortağımız olan okulun bulunduğu kasaba bu yaz Olimpiyatlarda Türk sporculara ev sahipliği yapacak olması nedeniyle de çok önemli. Bu özel projenin sonuçlarını görmek için hepimiz çok heyecanlıyız.

Flat Stanley Projemiz

Bu sayfa 13.12.2019 09:58:02 tarihinde güncellenmiş ve 701 defa ziyaret edilmiştir.

Anaokulu Etkinliklerimiz

Ön Kayıt