Dördüncü Sınıf Öğrencilerimiz, ABD'li Beden Eğitimi Öğretmeni John Reid ile "Online" Beden Eğitimi Dersi Yaptı.

Beden Eğitimi Bölümü olarak, en temel amaçlarımızdan biri de öğrencilerimizin birer dünya vatandaşı olmalarını sağlamaktır. PYP öğrenen profillerinden; bilgili, iletişim kuran ve açık görüşlü öğrenen profillerini içselleştirmek, bu becerilerin günlük yaşama aktarılmasını sağlamaya destek olmak için, ABD’nin Colorado eyaletindeki Gilcrest Elementary School’da beden eğitimi öğretmeni olan John Reid ile Zoom üzerinden ortak bir spor aktivitesi gerçekleştirdik. Okul olarak, Youtube üzerinden yayınladığımız yaratıcı spor videolarımız gibi, kendisinin de eğlenceli videolarıyla egzersiz yaptık. Konuğumuzun uzman olduğu spor branşı buz hokeyiydi. Etkinliğimizin sonunda kendisine sorular sorarak bu sporu da tanıma fırsatımız oldu. Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dördüncü Sınıf Öğrencilerimiz, ABD'li Beden Eğitimi Öğretmeni John Reid ile

Bu sayfa 22.12.2020 13:54:16 tarihinde güncellenmiş ve 129 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica