Activities

Alumni and Parent Comments

OZAN KÖROĞLU

Irmak Lisesine başlamam uzun ve zorlu bir tercih döneminin sonucunda oldu. Doğruyu söylemek gerekirse, okulun ilk zamanlarında bazı konularda ön yargılarım vardı. Okula alışamadığımı düşünmeye başlamıştım hatta daha da ileri giderek neredeyse başka bir okula geçmeyi düşündüğüm zamanlar bile oldu. Ancak bazı şeyleri çocukça düşündüğümü sonradan fark ettim. Okuldaki insanlarla arkadaşlığım ilerledikçe ve ortama alıştıkça ön yargılardan tamamen arındım ve 5 senenin sonunda 2011 yılında okuldan mezun oldum.

Bu okulun bir parçası olduğum için gerçekten gurur duyuyorum. Irmak Lisesi bana bireysel yetenekleri ortaya çıkarmak, birey olarak değerlerinin farkında olmak konularında  ve en önemlisi akademik açıdan da oldukça fazla şey kattı. Burada hayatımda her zaman yerleri olacak çok güzel dostluklar edindim. Çok iyi hocalardan ders aldım ve bunun sonucunda da üniversitede hukuk fakültesini bitirdim. Şimdi bir avukat adayıyım ve buralara gelmemde bu okulun üzerimde çok emeği olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Son olarak şunu kesinlikle söylemeliyim, Irmak Okulları Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine son derece bağlı bir kurum ve bu okulu tercih edecek kardeşlerime tavsiyem özellikle bu hususu dikkate almaları olacaktır çünkü “Irmak farklıdır, Irmaklı fark yaratır.”

Hepinize saygılar ve sevgiler,

Av. Ozan KÖROĞLU

(2011 ÖZEL IRMAK LİSESİ MEZUNU)

7B SINIFINDAN ÖĞRENCİMİZ İMGE AKTUGAN'IN VELİSİ İNCİ AKTUGAN

İstanbul denilince aklınıza ne gelir?

-Turistik amaçlı İstanbul'u ziyarete gelen ve kentin tadını çıkaranlardan bahsetmiyorum. İstanbullu olarak bu metropolde yaşamanın sıkıntılarından bahsediyorum.

-Çirkin yapılaşma mı, deprem gerçeği mi, hava kirliliği mi, trafik sıkışıklığı mı, birbirine yabancı ve çabuk parlayan insanlar mı, tüm bunlara bağlı olarak stresli ve mutsuz yüzler mi?Oysa ki Irmak Okulları, İstanbul'un Anadolu yakasında mutena bir semt olan Caddebostan'da, maviyle yeşilin buluştuğu, deniz ve asırlık ağaçların etkisiyle tertemiz havası olan bahçesinde, mimari açıdan mükemmel ve depreme tam dayanıklı okul binası, güler yüzlü ve donanımlı kadrosu ve engin kütüphanesiyle harika bir okul.

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yabancı dillere, spora, müziğe ve görsel sanatlara layıkıyle önem veren bir okul. Gerek öğrencilerinin, gerekse velilerinin fikirlerine değer vermesinden, PYP uygulamalarından, IB okulu oluşundan, kolejlere ve üniversitelere girişteki başarısından ve belki de hepsinden önemlisi; gözümüzden bile sakındığımız en değerli varlığımız olan evlatlarımızın her sabah mutlulukla, isteyerek, güle oynaya okullarına gitmelerinden sonuç ortada diyorum.

Irmak Okulları henüz yirmi yaşında. Yirmi yıl boyunca hep ileriye ve daha ileriye gitmekte, gelişen dünyayı yakından takip etmekte, dünya vatandaşı çocuklar, gençler yetiştirmekte, aynı zamanda Türklüğüyle gurur duyan, içinde yaşadığı toplumun değerlerine saygılı, özgüveni yüksek, başarılı ve mutlu çocuklar ve gençler...

Bu vesileyle tüm Irmak Okulları ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Pre-registration