Merhaba

1995 yılında Türkiye'deki ilk "ilköğretim okulu" olarak eğitim – öğretime başlayan okulumuz, kurulduğu tarihten bu yana, bilgi işlemeyi içselleştiren ve yetenekleri geliştiren özgün eğitim modeliyle öğretmen ve öğrencisine özgür öğrenme ortamları sunuyor; akademik başarısı yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanarak yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu, çağdaş bireyler yetiştiriyor.

Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız

Veli ve Öğrencilerimizin Görüşleri

5-A SINIFI ÖĞRENCİMİZ ALİ ÖZPETEK VE 5-B SINIFI ÖĞRENCİMİZ NAZ ÖZPETEK'İN VELİSİ NAZAN ÖZPETEK

Biz ebeveynler olarak, hepimiz çocuklarımızın eğitimine çok önem veririz ve beklentilerimizi karşılayacak bir eğitim kurumunu bulmak için çok özen gösteririz. Benim ikiz çocuklarım bu sene Irmak Okulları beşinci sınıf öğrencileri ve kendileri hem akademik, hem de sosyal olarak sürekli bir gelişim içindeler. Irmak Okulları, öğrencilerini akademik olarak desteklerken, sosyal yönlerinin de gelişmesi için gerekli olan sanat, müzik ve sporla desteklemesi çocukların kendilerine olan güveninin de artmasını sağlıyor. Ayrıca verilen Ingilizce eğitimini çok başarılı buluyorum.

1B SINIFINDAN ÖĞRENCİMİZ KEREM KUTLU'NUN VELİSİ BÜLENT KUTLU

Şu anda birinci sınıfta okuyan oğlum, anaokulundan beri Irmaklı. Tanıdığı ilk öğretmen burada h l . Bahçesinde birlikte koşup terledikleri arkadaşları burada. Muhteşem bir doğa güzelliğinin içinde İtanbul da ama İstanbul un tüm olumsuz koşullarından uzak yeşil ve mavinin güzelliğini yaşıyor. Sınıflarından denizin güzelliğini görüyor, ağaçlarla dolu okul bahçesinde doğayla iç içe yaşıyor. Her şeyden önce özgüvenini destekleyen, onu bir birey olarak görüp daha küçücük sıralarda Sen değerlisin mesajını veren öğretmenlere sahip. Bunun yanında akademik programların çok başarıyla yürütüldü-ğünü düşünüyorum. Geri bildirime çok önem veriliyor. Öğretmenlerle kolaylıkla iletişim kurabiliyor-sunuz. Sizi anlayan, dinleyen ve destekleyen bir okul yönetimi var.

BÜLENT KUTLU

OZAN KÖROĞLU

Irmak Lisesine başlamam uzun ve zorlu bir tercih döneminin sonucunda oldu. Doğruyu söylemek gerekirse, okulun ilk zamanlarında bazı konularda ön yargılarım vardı. Okula alışamadığımı düşünmeye başlamıştım hatta daha da ileri giderek neredeyse başka bir okula geçmeyi düşündüğüm zamanlar bile oldu. Ancak bazı şeyleri çocukça düşündüğümü sonradan fark ettim. Okuldaki insanlarla arkadaşlığım ilerledikçe ve ortama alıştıkça ön yargılardan tamamen arındım ve 5 senenin sonunda 2011 yılında okuldan mezun oldum.

Bu okulun bir parçası olduğum için gerçekten gurur duyuyorum. Irmak Lisesi bana bireysel yetenekleri ortaya çıkarmak, birey olarak değerlerinin farkında olmak konularında  ve en önemlisi akademik açıdan da oldukça fazla şey kattı. Burada hayatımda her zaman yerleri olacak çok güzel dostluklar edindim. Çok iyi hocalardan ders aldım ve bunun sonucunda da üniversitede hukuk fakültesini bitirdim. Şimdi bir avukat adayıyım ve buralara gelmemde bu okulun üzerimde çok emeği olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Son olarak şunu kesinlikle söylemeliyim, Irmak Okulları Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine son derece bağlı bir kurum ve bu okulu tercih edecek kardeşlerime tavsiyem özellikle bu hususu dikkate almaları olacaktır çünkü “Irmak farklıdır, Irmaklı fark yaratır.”

Hepinize saygılar ve sevgiler,

Av. Ozan KÖROĞLU

(2011 ÖZEL IRMAK LİSESİ MEZUNU)

Ön Kayıt