Cumhuriyet Tenis Turnuvası Tamamlandı.

Cumhuriyet etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz “Tenis Turnuvası” sonuçlandı. Oldukça başarılı mücadelelere sahne olan final maçlarımızın sonunda ilkokul 3. ve 4. sınıf erkekler kategorisinde birinci Bora LİPİNSKİ, ikinci Alp DURU; kızlar kategorisinde birinci Berin AYTEKİN, İkinci Alisa DİNÇER olurken ortaokul 5. ve 6. sınıf erkekler kategorisinde birinci Eren YAŞAR, ikinci Ozan ÇETİNKAYA;   kızlar kategorisinde birinci Özüm ÖZGENLER, ikinci İmge ÇETİNKAYA oldu. 7. ve 8. sınıf erkekler kategorisinde birinci Kuzey YOLERİ, ikinci Yakup Efe YEŞİLTAŞ; kızlar kategorisinde birinci Julia DEMİRCİ, ikinci Ayşe KURNAZ; Lise erkekler kategorisinde birinci Cem Saygıvar, ikinci Ali Ekizoğlu;  kızlar kategorisinde birinci Nehir ÇANKAYA, ikinci Duru KAŞKA turnavı derece ile tamamladı. Turnuvamızda yer alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi kutluyoruz.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası Tamamlandı.

Bu sayfa 1.11.2021 10:21:14 tarihinde güncellenmiş ve 72 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt