Anaokulu 4, 5, 6 yaş ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz İngilizce olarak sahnelenen Joey's Adventure oyununu izlediler.

Irmak Okulları Okul Aile Birliği katkılarıyla, 5 Şubat Çarşamba günü, Anaokulu 4, 5, 6 yaş ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz Kültür Merkezimizde İngilizce olarak sahnelenen Joey’s Adventure oyununu izlediler.  Oyun, aile teması üzerinden aile sevgisini, paylaşma ve yardımlaşma davranışları üzerinden de arkadaşlığın önemini vurguladı. Çocuklarımız, kahramanımızın sorularını cevaplayarak ona yardım ederek oyuna interaktif olarak da katılmış oldular.

Bu sayfa 5.2.2020 15:33:26 tarihinde güncellenmiş ve 744 defa ziyaret edilmiştir.

İlkokul Etkinliklerimiz

Ön Kayıt