Amacımız, Vizyonumuz ve İlkelerimiz

AMACIMIZ

Bilgi işlemeyi içselleştiren ve yetenekleri geliştiren özgün eğitim modeli ile öğretmen ve öğrencisine özgür öğrenme ortamları sunmaktır.

VİZYONUMUZ

Akademik başarısı yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu bireyler yetiştirmektir.

İLKELERİMİZ

o    Irmak Okullarında; karşılıklı sevgi, saygı ve güven temel ilkedir.

o    Irmak Okulları, öğrenen ve üreten öğrenciyi evrensel gelişmenin vazgeçilmez gereği sayar.

o    Irmak Okullarında; bilgi sorgulanarak öğrenilir ve yaşamla ilişkilendirilerek üretilir.

o    Irmak Okulları, öğrencisini her yönüyle tanır, yeteneklerini geliştirmesi için uygun ortamlar sunar.

o    Irmak Okulları, tüm paydaşlarıyla birlikte sürekli öğrenen ve gelişen okul anlayışını benimser.

Bu sayfa 5.11.2018 09:06:13 tarihinde güncellenmiş ve 11827 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız