7. sınıf öğrencilerimizden Selin Erbaşol, Çocukların Küresel Tasarım Maratonu'nda "Eğlenceli Enerjili Merdivenler" isimli proje çalışması ile İstanbul'un ilk 3 projesinden biri oldu.

Çocukların, “gezegen için daha iyi bir gelecek” konusunda düşünmeye odaklanmaları, gerçek dünya sorunları üzerinde düşünmeleri, çözüm önerileri geliştirmeleri, fikirlerini bir tasarıma dönüştürmeleri ve sunmaları için onları cesaretlendirmeyi ve motive etmeyi hedefleyen Çocukların Küresel Tasarım Maratonu’nda bu yıl okulumuzu 7. sınıf öğrencilerimizden Selin Erbaşol temsil etti. Erbaşol’un  “Eğlenceli Enerjili Merdivenler” isimli proje çalışması, İstanbul’un ilk 3 projesinden biri oldu. Uluslararası platformda kentimizi ve ülkemizi temsil etmeye hak kazanan öğrencimize başarılar dileriz.

Bu sayfa 27.1.2021 09:48:49 tarihinde güncellenmiş ve 64 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica