29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı Kutladık.

Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 98. yılını, online olarak gerçekleştirdiğimiz ama hep bir arada gerçekleştirdiğimiz törenleri aratmayan coşkulu bir törenle kutladık.

Tüm Irmak ailesinin katıldığı online tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı ile ilgili hazırladıkları videoların izlenmesinin ardından Genel Müdürümüz Sayın Metin Yoleri günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını gerçekleştirdi. Törenimiz Irmak öğretmen, öğrenci ve çalışanları tarafından hazırlanan videoların yayınlanmasıyla sona erdi.

Törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza  teşekkür ediyor, bir kez daha Cumhuriyet’imizin 98. yılını coşkuyla kutluyoruz.

Törenimizi izlemek için tıklayınız.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı Kutladık.

Bu sayfa 29.10.2021 11:25:57 tarihinde güncellenmiş ve 181 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt