23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, online olarak gerçekleştirdiğimiz coşkulu bir törenle kutladık.

Tüm Irmak ailesinin katıldığı online tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Anaokulu öğrencilerimizin seslendirdiği şarkıların ardından İlkokul Müdürümüz Sayın Eda Ceylan, günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. Törenimiz, ilkokul öğrencilerimizin birbirinden güzel ve coşkulu performanslarıyla sona erdi.

Törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza  teşekkür ediyor, bugünü bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Birinci Meclis’in tüm üyelerini, aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

Törenimizi izlemek için tıklayınız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık

Bu sayfa 23.4.2021 11:10:15 tarihinde güncellenmiş ve 539 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız