23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, online olarak gerçekleştirdiğimiz coşkulu bir törenle kutladık.

Tüm Irmak ailesinin katıldığı online tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Anaokulu öğrencilerimizin performansları sonrasında İlkokul Müdürümüz Sayın Eda Ceylan günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını yaptı. İlkokul öğrencilerimizin birbirinden güzel ve coşkulu performanslarının ardından törenimiz sona erdi.

Törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza  teşekkür ediyor, bugünü bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Birinci Meclisin tüm üyelerini, aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

Bu sayfa 23.4.2022 13:30:37 tarihinde güncellenmiş ve 109 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız