22 - 24 Kasım tarihlerinde IB PYP üçüncü değerlendirme ziyaretimizi başarıyla tamamladık. Ziyaret ekibi akademik kadromuz, öğrencilerimiz ve velilerimizle yaptıkları toplantılardan sonra programın yürütülmesine olan inancımızdan çok etkilendiklerini belirttiler. Uzun soluklu bir hazırlık süreci olan denetim ziyaretinin kapanış toplantısında okulumuzda yapılan tüm uygulamaları takdirle izlediklerini, gelecek yıllarda da gelişen bakış açımızla Türkiye’deki diğer okullara rol model olmamızda bizlere olan inançlarını ifade ettiler. 21. yüzyıl becerilerini etkin şekilde kullanabilen, kendi öğrenme süreçlerinin sorumluluklarını alabilen, etik değerlere sahip başarılı çocuklar yetiştirmedeki misyonumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Takdir ve övgülerle tamamladığımız değerlendirme ziyareti sürecimize destek veren Irmak Ailesinin tüm üyelerine teşekkür ederiz.

Bu sayfa 26.11.2021 09:46:43 tarihinde güncellenmiş ve 90 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt