2020-2021 Akademik Yıl Açılışı ve Hizmet İçi Eğitim Programı

Her yıl Ağustos ayında başlayarak okulun açılışına kadar olan dönemde gerçekleştirdiğimiz Hizmet içi eğitim programımıza başladık. Çalışma dönemimizin ilk günü, Okul Genel Müdürümüz Sayın Metin Yoleri’nin Irmak Ailesi’ne hitaben gerçekleştirdiği online açılış konuşmasıyla başladı. Online olarak gerçekleşen toplantı sırasında Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ülkü Arıoğlu’nun yeni akademik yıla ait mesajı da paylaşıldı. Bu sene okulumuza yeni katılan öğretmenlerimizin kendilerini Irmak Ailesine tanıtmalarından sonra çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Yeni öğretim yılımızın Irmak ailesine başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

2020-2021 Akademik Yıl Açılışı ve Hizmet İçi Eğitim Programı

Bu sayfa 17.8.2020 13:54:13 tarihinde güncellenmiş ve 1629 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt