19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi Gerçekleştirdik.

Ulusumuzun Ebedi Önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkulu bir törenle kutladık.

19 Mayıs törenimiz; sunucumuzun açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'si ve Türk Gençliğinin Ata'ya Cevabı ile devam eden okul bahçemizdeki törenin ardından öğrencilerimiz; bando, bayrak ve flama eşliğinde sahil yolunda coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdiler. Yürüyüş sonrasında okul köşk bahçemizde, Lise Müdürümüz Sayın Arkın Duman’ın günün anlam ve önemini vurguladığı konuşması ile ilerleyen törenimiz, öğrencilerimizin bando eşliğindeki müzik dinletisi ile sona erdi.
Törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza  teşekkür ediyor; bugünü bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi Gerçekleştirdik.

Bu sayfa 18.5.2022 14:31:15 tarihinde güncellenmiş ve 746 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt