19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi gerçekleştirdik.

Ulusumuzun Ebedi Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı online olarak gerçekleştirdiğimiz coşkulu bir törenle kutladık.

19 Mayıs törenimiz öğrencilerimizin müzik performanslarıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Lise Müdürümüz Sayın Tahir Arkın Duman günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını yaptı. Ulusal Kurtuluş Savaşı’mızın başlangıcı olan 19 Mayıs için özel olarak hazırlanan videoların izlenmesinin ardından törenimiz sona erdi.

Törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza  teşekkür ediyor, bugünü bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi gerçekleştirdik.

Bu sayfa 19.5.2021 12:00:29 tarihinde güncellenmiş ve 334 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız