15. Irmak Kariyer Günü Gerçekleştirildi

Öğrencilerimizin gelecek planlarına dair karar verme süreçlerine katkıda bulunma ve meslek alanlarını tanımaları amacıyla yürüttüğümüz Özel Irmak Lisesi 15. Kariyer Günü 25 Mayıs Çarşamba günü etkinliklerimizle tamamlandı.

Kariyer Günümüz; GittiGidiyor Genel Müdür ve Ebay MENA Direktörü Sayın Öget Kantarcı ve  Yaliyomo GmbH Kurucu ve Genel Müdürü Sayın Nihat Arkan’ın kariyer hikayelerini dinleyerek başladı. Sonrasında ise öğrencilerimiz okulumuza gelen Psikoloji, Hukuk, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Tıp, Endüstri Mühendisliği, İşletme, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Mimarlık alanlarındaki uzmanlardan merak ettikleri 3 uzmanı seçerek; ayrı oturumlar halinde birçok mesleğe dair sorularını yöneltme imkânı buldular. Aynı zamanda bir çift diploma programı olan SUNY programı hakkında da detaylı bilgi edindiler.

Geleceğe giden uzun yolda, yollarına bir ışık olmak için Kariyer Günümüze katılan tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz.

15. Irmak Kariyer Günü Gerçekleştirildi

Bu sayfa 26.5.2022 15:49:01 tarihinde güncellenmiş ve 79 defa ziyaret edilmiştir.

Lise Etkinliklerimiz

Ön Kayıt