10. Sınıflarımız, İslam Bilim Ve Teknoloji Tarihi Müzesi'ni ve Ayasofya Müzesini Gezdi.

Bu yıl Irmak okulları olarak belirlediğimiz “İstanbul Yılı” dolayısıyla ve tarih dersi kapsamında 21 Kasım Salı günü, 10. sınıf öğrencilerimizle İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi’ne ve Ayasofya Müzesi’ne bir gezi düzenledik.

Öğrencilerimiz, İslam coğrafyasında bilimin geçmişten günümüze nasıl ilerlediğini, yapılan icatlar ve bilimsel çalışmaları yakından görerek öğrenmiş oldular. Ayrıca dünya kültürel mirasının en önemli eserlerinden biri olan Ayasofya’yı gezerek Hristiyanlık ve İslam tarihi ile ilgili bilgiler edindiler.

Bu sayfa 27.11.2017 16:14:32 tarihinde güncellenmiş ve 1641 defa ziyaret edilmiştir.

Lise Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız