10 Kasım'da Ata'mızı Bir Kez Daha Saygı ve Minnetle Andık.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu ve Ebedi Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, gerçekleştirdiğimiz törenle bir kez daha andık.

Saat dokuzu beş geçe, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma törenimiz, sunucunun açış konuşması ve ardından tüm lise öğrencilerimizin seslendirdiği “Yiğidim Aslanım Burda Yatıyor” adlı bestenin söylenmesi ile sona erdi. Törenimizi diğer öğrencilerimiz de online olarak izlediler. Okulumuzdan bir grup öğrencimiz de sahil yolunda gerçekleşen Ata’ya Saygı Zinciri’ne katıldı.

Yüce Ata’mızı, aramızdan bedenen ayrılışının 83. yılında bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz.

Bu sayfa 10.11.2021 12:22:22 tarihinde güncellenmiş ve 105 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt