10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım’da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar.  Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup Sahilyolu’nda gerçekleşen “Ata’ya Saygı Zinciri”ne katıldı. Saat dokuzu beş geçe, okul bahçemizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Atatürk’ü Anma törenimiz, Irmak Kültür Merkezi’nde ‘Güneş’in Batmasına Yakın” adlı video gösterimi ve “Atatürk İçimizde” yoklaması ile devam etti. Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Işıl Özhekim’in sunumunun ardından sahne alan Klasik Çalgılar Orkestramızın seslendirdiği “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” ile törenimiz sona erdi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Bu sayfa 11.11.2019 09:11:53 tarihinde güncellenmiş ve 1740 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt