"Değişime Uyum Sağlamak: Öğrenci, Veli, Okul Üçgeni" Uzman Semineri

Ortaokul ve Lise Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimimiz tarafından düzenlenen ve Uzman Psikolog/Psikanalist  Funda Akkapulu'yu davet ettiğimiz "Değişime Uyum Sağlamak: Öğrenci, Veli, Okul Üçgeni" adlı veli seminerimizi 7 Aralık Salı günü gerçekleştirdik. Seminerde, pandemi dönemi içerisinde başa çıkmaya çalıştığımız zorluklar, psikolojik sağlamlık ve ergenlik dönemine ilişkin velilerimizin en çok zorlandıkları konuları ele alarak; uzmanımız Funda Akkapulu'dan bu konulara ilişkin önerileri dinledik. Velilerimizin sorularıyla etkileşimli ve bol katılımlı gerçekleşen seminerimizin herkes için fayda sağlamış olmasını ümit ediyoruz.

Bu sayfa 14.12.2021 11:44:18 tarihinde güncellenmiş ve 85 defa ziyaret edilmiştir.

Ortaokul Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız