"Çiz-Anlat" Modern Diller Yarışması Sonuçlandı

Irmak Lisesi öğrencileri, “ÇİZ – ANLAT” yarışması için, hayal güçlerini kullanarak oluşturdukları hikâyeleri hem çizdiler hem de öğrendikleri ikinci dilde yazdılar. 32 öğrencimizin katıldığı ve oldukça çekişmeli geçen yarışmanın finali, Zoom üzerinden gerçekleşti. Okul Müdürümüz Sayın Arkın Duman ve Görsel Sanatlar Bölüm Başkanımız Sayın Emel Aslıbay’ın da jüri üyesi olduğu yarışmada eserler; Almanca, İspanyolca ve Fransızca kategorilerinde ayrı ayrı değerlendirildi. Değerlendirme sonuçlarına göre;

Almanca kategorisinde birinciliği 10 B sınıfından Ahmet Ay, ikinciliği 11 A sınıfından Ada Meriç Er ve üçüncülüğü de 9 A sınıfından Cansın Meylin Temel aldı.

İspanyolca kategorisinde birinciliği Hazırlık A sınıfından Elif Uçar, ikinciliği 10 C sınıfından Deniz Akal ve üçüncülüğü de 11 C sınıfından Sudem Küçüker aldı.

Fransızca kategorisinde ise birinciliği 10 C sınıfından Ömer Nemli, ikiciliği Hazırlık A sınıfından Ela Karayılan ve üçüncülüğü de 10 C sınıfından Ceren İşleyen aldı.

Yarışma sonunda tüm katılımcılara sertifikaları verilirken, tüm eserler okulumuzda sergilenmeye başladı.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu sayfa 31.3.2021 10:32:35 tarihinde güncellenmiş ve 58 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica