Yurtiçi

YGS-LYS' de başarı; iyi bir hazırlık sürecinin yanı sıra sınavların teknik ve içerik olarak çok iyi analiz edilmesine, öğrenci ve velilerin düzenli aralıklarla bilgilendirilmesine bağlıdır. Bu doğrultuda okulumuzda öğrenci ve velilerimize hizmet verecek bir "Yurt içi Üniversite Danışmanlık Birimi" oluşturulmuştur.

Irmak Okulları Yurt içi Üniversite Danışmanlık Birimimiz, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi ile iş birliği içerisinde öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda uygun alana ve mesleğe yönlendirilmeleri amacı ile hizmet vererek tüm lise öğrencilerimize bireysel danışmanlık hizmeti sunmaktadır.  Bunun yanı sıra sınav içeriği, puan analizleri, sınav taktikleri, tercihler ve meslek seçimi konularında seminerler düzenlemektedir. Ayrıca sınav başvurusu ve tercihlerin yapılma sürecinde danışmanlık hizmeti vermektedir.

Bu sayfa 6.6.2017 11:12:21 tarihinde güncellenmiş ve 1993 defa ziyaret edilmiştir.