Yeni Yılı Yine Tebrik Kartlarıyla Karşıladık

Türkçe – Edebiyat Bölümü tarafından, ortaokul öğrencilerimizden Batu AYDEMİR'İN bulduğu "Değer veriyorsan eğer / Bir kart yazmaya değer" ve lise öğrencilerinden Mustafa Yıldızhan'ın bulduğu "Yeni yılın olmazsa olmaz şartı / Yaz, gönder dostuna bir tebrik kartı" sloganlarıyla düzenlenen ve geliri LÖSEV'e bağışlanacak olan Tebrik Kartı Kampanyası 23 Aralık Cuma günü sona erdi.

Hem ilkokul hem ortaokul hem de lisedeki öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada, birçok öğrencimizin özverili çalışmalarıyla iki bine yakın tebrik kartı satıldı. Öğrencilerimiz arkadaşlarına, öğretmenlerine ve ailelerine yazdıkları tebrik kartlarını, okulumuzun merkezi yerlerindeki posta kutularına attılar. 23 Aralık Cuma günü açılan posta kutularından çıkan tebrik kartlarını, görevli postacı öğrencilerimiz, "Bak Postacı Geliyor" şarkısı eşliğinde sınıfları ve birimleri dolaşarak adreslerine ulaştırdılar.

Ayrıca 8. sınıf öğrencilerinden bir grup 8. sınıf öğrencilerinin yazdığı tebrik kartlarını anaokulundaki kardeşlerine; 12 B sınıfı öğrencileri de 12. sınıf öğrencilerinin yazdıkları tebrik kartlarını 1. sınıftaki kardeşlerine, sınıflarını ziyaret ederek ulaştırdılar. Anaokulundaki ve 1. sınıftaki miniklerin, 8. ve 12. sınıflardaki abilerinden ve ablalarından gelen tebrik kartları sürprizi karşısındaki sevinç ve mutlulukları gerçekten görülmeye değerdi.

Yeni Yılı Yine Tebrik Kartlarıyla Karşıladık

Bu sayfa 23.2.2017 09:25:16 tarihinde güncellenmiş ve 284 defa ziyaret edilmiştir.