Yemek

1981 yılında kurulan Petek Yemek, kalitesi ve güvenilir olması ile kısa zamanda sektörün önde gelen kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Ülkemizin önemli kuruluşlarına hizmet vermesi de bunun bir kanıtıdır.

2003 yılında ISO 9001:2000 kalite sistem belgesini almış olan Petek Yemek, HACCP 22000 Gıda Güvenliği Sistemi’ni de şirket sistemi içerisine yerleştirerek gıda üretim hata oranını en az seviyeye indirmeyi amaçlamıştır. Petek Yemek, TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi’ne de sahiptir.

Yüzde yüz müşteri memnuniyetini temel ilke edinen kuruluşumuz; insan sağlığının gereği olan doğal beslenme ve temizlik koşullarını titizlikle sağlamakta, bütün hijyenik kuralları uygulamakta ve kadrosunun güncel seminer ve eğitim çalışmalarından faydalanmasına olanak vererek uzmanlıklarını artırmaktadır.

Kalite politikamız;

- "İnsanlar her şeyin en iyisine layıktır" bilincini taşımak,
- Türk damak tadında, Avrupa Birliği Kalite Standartları'nda, zamanında servisle "lezzet-kalite-hizmet" sloganını en üst seviyede gerçekleştirmek,
- Üretimin her kademesinde kalite kontrol denetimleri yapmak,
- Eğitimli ve deneyimli personelle hizmet vermek,
- Müşterilerine fiziksel, kimyasal ve biyolojik yönden güvenli ürünler sunmak,
- Bilimden ve teknolojiden azami faydalanmak,
- Çevreye ve topluma saygılı olmak,

biçiminde özetlenebilir.

Gıda güvenliği politikamız ise;
- Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak onlara en uygun fiyata en kaliteli ürünleri sunmayı,
- Sektördeki teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip ederek müşteri beklentileri doğrultusunda yatırımlar yapmayı,
- Çalışan, işveren ve müşteri mutluluğuna odaklanmış bir kuruluş olmayı öngörmektir.

Kullandığımız Ürün Markaları

Et : Namet

Organik Tavuk: Keskinoğlu

Süt ve süt ürünleri :Pınar, Şütaş (Kahvaltılarda günlük cam şişe süt servis edilir)

Sıvı Yağ : Yudum Zeytinyağı, Komili Zeytinyağı ,Aymar Ayçiçek yağı, Biryağ Ayçiçek yağı

Meyve Suyu : Elde yapılan doğal meyve suyu

Sebze ve Meyve : Günlük Hal Temini

Unlu Mamüller : Sabah kahvaltısında servis edilen ekmekler okulumuzda hazırlanmaktadır. Öğle yemeklerinde servis edilen ekmekler “ Halk Ekmek”ten temin edilmektedir.

* Yemek mönüsünde bulunan Salat Bar, listeden bağımsız mevsimsel sebeplerden değişiklik gösterebilir.

Web : www.petekyemek.com.tr

Email: info@petekyemek.com.tr

Bu sayfa 21.2.2017 11:21:47 tarihinde güncellenmiş ve 4973 defa ziyaret edilmiştir.