Yayın / Bilgi Arama

Basit Arama

Kütüphanemizdeki kayıtların tek bir alandan sorgulama ile aranması.

Detaylı Arama

Kütüphanemizdeki yayınların çeşitli özelliklere göre aranması.

ToKat (Ulusal Toplu Katalog)
Ülkemizde ki farklı kataloglara ve otomasyon sistemlerine sahip kütüphanelerini tek bir arayüzden tarayabiliriz.

Tarihte Bugün

Bugün dünya tarihinde neler oldu? Öğrenmek isterseniz ay ve tarih belirtiniz.

Dizin
Hangi ansiklopedide, hangi bilgi kaçıncı sayfada. Aradığım bilgi nerede?

Sözler
Kim, hangi konuda ne söyledi? Özlü ve güzel sözler bulmak isterseniz.

Irmakpedia
Ansiklopedik bilgilere ulaşmak istiyorsanız buradan devam ediniz. Kullanıcı adı ve şifre için kütüphanecinize danışınız.

Britannica School Edition (BOLSE)
Öğrencilerin ve öğretmenlerin öğrenme gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış çok özel bir çevrimiçi kaynaktır. Britannica School veri tabanından yararlanmak isteyenler “kullanıcı adı” için Özgür Çoban ve Erkan Nurcan’dan bilgi alabilirler.

Press Reader Elektronik Gazete-Dergi

Press Reader Elektronik Gazete-Dergi Aboneliğimiz başlamıştır.

Her gün 100'den fazla ülkeden, 60 dilde, yaklaşık 6000'nin üzerinde günlük gazete ve derginin tam sayfa orjinal baskısıyla aynı günde ulaşabileceğiniz güncel gazete ve haber dergisi koleksiyonudur.

Gazetelerin 90 günlük geriye dönük arşivi ile beraber sunulan ''Press Reader'' dünya çapında 7,000'den fazla kütüphane ve 12 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Ders, araştırma, ödev, proje çalışmalarınıza, hazırladığınız içeriklere zenginlik katıp ve yabancı dil gelişiminize katkı sağlayabilecek veri tabanında ilgi alanınıza yönelik özel koleksiyonunuzu oluşturabilir, okumak istediğiniz dergi ve gazeteleri seçip takip edebilirsiniz.

Erişim adresi: www.pressreader.com

Uygulama Adresleri

IOS:  https://itunes.apple.com/us/app/pressreader/id313904711?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newspaperdirect.pressreader.android

Bu sayfa 19.2.2018 08:35:06 tarihinde güncellenmiş ve 2121 defa ziyaret edilmiştir.