Anasınıfları ve 1. Sınıflar Veli Semineri

Anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizin okul yaşamına eğlenceli ve mutlu bir başlangıç yapabilmeleri için 3-7 Eylül 2012 tarihleri arasında “Okula Uyum Programı” nı gerçekleştirdik. Pazartesi günü 10.00-12.00, diğer günler ise 10.00-13.30 saatleri arasında öğrencilerimiz öğretmenlerine, sınıflarına ve birbirlerine alışabilmek için birbirinden eğlenceli çeşitli oyunlar oynadılar ve etkinlikler yaptılar. Bir hafta boyunca öğrencilerimiz okulun bütün birimlerini tanıdılar, öğretmenleriyle tanıştılar ve eğlenceli dersler yaptılar. Pazartesi günü okul Psikolojik Danışmanlarımız Begüm Mutlu ve Gülay Kartal, velilerimize yönelik olarak “Okula Uyum Süreci” konulu konferansı gerçekleştirdiler. Konferansta bu dönemdeki çocukların gelişim özellikleri, gelişimlerini desteklemek için yapılabilecek faaliyetler ile okula uyum sürecinde anne-babalara önerilerini paylaştılar. Velilerimize ve öğrencilerinize iyi bir okul hayatı diliyoruz.

İLGİLİ RESİMLER

vlsm1 vlsm3 vlsm