Sosyal Sorumluluk Kermesi

21 Mart Perşembe günü, Lise Fon Grubu öğrencilerimiz tarafından düzenlenen ve tüm geliri sosyal sorumluluk projelerimizde (kardeş okul, hayvan barınakları, Doğu okulları, otizmli çocuklar, huzurevi vb.) kullanılacak olan bir  kermes tertip edildi. Kermeste satışa sunulan tüm gıda maddeleri ev yapımı, tüm hediyelik eşyalar ise öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan el yapımı ürünlerdi. Kermes sürecine ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz de kendi ürünleriyle destek sağladılar. Kermesten elde edilen gelirin bir kısmını, sıcağı sıcağına sosyal yardıma dönüştüren Fon Grubu’muz,  Tokat – Zile’deki bir ortaokula, 25 Mart Pazartesi günü teslim edilmek üzere, kaidesiyle birlikte bir Atatürk büstü yaptırdı. Lise Fon Grubu öğrencilerimize, bütün sosyal sorumluluk projelerinde bizlere her zaman destek veren tüm öğrencilerimize, danışman öğretmenlerimize ve onları bu yönde teşvik eden velilerimize teşekkür ederiz.

Sosyal Sorumluluk Kermesi

Bu sayfa 22.3.2019 15:15:09 tarihinde güncellenmiş ve 126 defa ziyaret edilmiştir.