İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Felsefemiz

Irmak Okullarında okulun vizyon, misyonuna ve kişisel hedeflere ulaşmalarını sağlamak amacıyla çalışanlara hizmet içi eğitimler verilir. Bu eğitimler, çalışanların bilgi ve becerilerini artırmalarına yardımcı olmak amacıyla yine çalışanların katkısıyla saptanır ve farklı eğitim programları ile desteklenerek verilir.
Irmak Okulları, çalışanlarında; takım ruhu, deneyim, iyi iletişim ve ilişki kurabilme, devamlı öğrenmeyi ve kendini geliştirmeyi amaç edinmiş olma şartlarını arar. Bu amaçla ihtiyaç duyulduğu takdirde, yapılan başvurular titizlikle değerlendirilir.

Irmak Ailesi'nde yer almak için;

Online iş başvuru formumuzu doldurabilir veya aşağıdaki formu bilgisayarınıza indirerek (download) doldurduktan sonra ik@irmak.k12.tr e-posta adresine yollayabilirsiniz.