Sağlıklı Beslenme Sunumu

Bu hafta sağlıklı beslenme konusunda bir seminer vermek üzere 4. Sınıflarımızda Yelda Onan’ı ağırladık. Seminer boyunca öğrencilerimize verilen sepetten taze bir yiyecek ya da fabrikada paketlenmiş bir ürün seçmelerini istedik. Sınıf olarak, her bir öğenin sağlığımızı nasıl iyileştirdiği veya bize verdiği zarar hakkında konuştuk. Daha sonra öğrenciler; mayonez, cips ve buzlu çay gibi çeşitli paketlenmiş öğelerin içeriğini okumak ve kopyalamak için gruplar halinde çalıştılar. Öğrencilerimiz, paketlenmiş eşyalara ne kadar yabancı madde girdiğini gördüler ve bazı bilinen bileşenlerin sağlığa verdiği zarar hakkında konuştuk. Konuğumuz Yelda Hanım daha sonra, çocukların evde deneyebilecekleri buzlu çay, kek ve cips gibi harika ve sağlıklı tarifler paylaştı. Kendisine bizimle paylaştığı bilgiler için teşekkür ediyoruz.

Sağlıklı Beslenme Sunumu

Bu sayfa 11.10.2019 13:35:01 tarihinde güncellenmiş ve 57 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica