PYP Sergisi

PYP’nin ( İlk Yıllar Programı) son sınıfı olan 4. Sınıf öğrencileri her yıl PYP sergisine hazırlanmaktadır. Öğrencilerimiz her yıl kendi ilgileri doğrultusunda seçtikleri konuyla ilgili mentorları eşliğinde birlikte araştırma ve bilgi edinme süreci geçirmektedirler. Öğrencilerimiz eğitim öğretim yılı başında sergi ünitesi ile ilgili bilgilendirilir. Süreçte beklentilerin neler olduğuyla ve mentor öğretmenleri eşliğinde yapacakları çalışmalarda kullanacakları Sergi Kitapçığı paylaşılır.

Sergi ünitesi velilerin de üstelenebileceği roller içerdiğinden veli bilgilendirme seminerleri düzenlenir. Veli bilgilendirme kitapçıkları paylaşılır.

PYP Veli Çalıştayları

PYP’ de okul, aile ve öğrenci ilişkisi önem taşımaktadır. Ailelerin PYP felsefesinin genel olarak neyi içerdiğini bilmesi, okul dışında desteklemesi en önemlisi inanması gerekmektedir. Bu amaçla her yıl düzenli olarak PYP veli seminerleri yapılarak PYP sürecindeki önemli başlıklar altında eğitimler verilmektedir. Yıllar içinde yapılan eğitimlerin detaylarını görmek için tıklayınız.

Bu sayfa 7.2.2017 12:47:45 tarihinde güncellenmiş ve 1813 defa ziyaret edilmiştir.