Ortaokul Tanıtım Günü ve Öğrenci Kabul Sınavımıza Yoğun İlgi

5. sınıflar için aday öğrenci başvurularını almaya başlayan okulumuz, 10 Şubat Pazar günü ortaokul tanıtım programımıza katılan veli ve öğrencileri ağırladı.

Ortaokul tanıtım günü ve öğrenci kabul sınavımız yoğun ilgi gördü. Türkiye ile birlikte birçok ülkede sayılı üniversitelere öğrenci gönderen okulumuzda eğitim görme şansını yakalayacak öğrenciler, velileri ile birlikte okulumuzu tanıma ve görme imkanı buldu.

Aday öğrencilerin sınavda olduğu saatlerde, veliler de Irmak Okullarının eğitim anlayışı, akademik ve sosyal hedefleri, farkı ve eğitim olanakları konusunda Okullar Müdürümüz Sayın Metin Yoleri’nin gerçekleştirdiği sunumu izlediler. Sınavın ve sunumun ardından program, velilerin ve aday öğrencilerin Irmaklı öğrenciler eşliğindeki okul turuyla tamamlandı.

Tüm aday öğrencilerimize başarılar diliyor, aday velilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Öğrenci belirleme sınav sonuçları 14 Şubat Perşembe gününden itibaren açıklanacak.

Ortaokul Tanıtım Günü ve Öğrenci Kabul Sınavımıza Yoğun İlgi

Bu sayfa 14.2.2019 15:59:24 tarihinde güncellenmiş ve 601 defa ziyaret edilmiştir.