Ortaokul Tanıtım Günü ve Düzey Belirleme Sınavımıza Yoğun İlgi

Erken kayıt dönemi ile birlikte yeni öğrenci başvurularını ve kayıtlarını almaya başlayan okulumuz, 24 Şubat tarihinde tanıtım programımıza katılan veli ve öğrencileri ağırladı.

Ortaokul tanıtım günü ve düzey belirleme sınavımız yoğun ilgi gördü. Türkiye ile birlikte birçok ülkede sayılı üniversitelere öğrenci gönderen okulumuzda eğitim görme şansını yakalayacak öğrenciler, velileri ile birlikte okulumuzu tanıma ve görme imkanı buldu.

Okullar Müdürümüz Metin Yoleri'nin eğitim kurumuna yönelik bilgilendirmesinin ardından program okul turu ile devam etti.

Kurum içi düzenlenen Düzey Belirleme Sınavı'nda yüksek derece elde eden öğrencilere burs imkanı da sağlanacak. Düzey belirleme sınav sonuçları 1 Mart Perşembe gününden itibaren açıklanacak.

Ortaokul Tanıtım Günü ve Düzey Belirleme Sınavımıza Yoğun İlgi

Bu sayfa 27.2.2018 09:44:25 tarihinde güncellenmiş ve 612 defa ziyaret edilmiştir.