Okul Takımları

Takım çalışmalarımız öğrencilerimizin yeteneklerini profesyonel bir ortamda ifade etme ve okulumuzu düzenlenen turnuva ve maçlarda üst düzeyde temsil etme amaçlarını taşır. Okul takımlarımız düzenlenen antrenman programları doğrultusunda takımın dinamiğine uygun seçilmiş öğrenciler ve branşa yönelik antrenörlük belgesi olan eğitmenlerimiz ile yapılır. Çalışmalar profesyonel takım çalışmalarının ilkelerini benimser. Branşa uygun teknik-taktik çalışmanın yanı sıra sportif kamplara katılırlar. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sporsal faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Basketbol

Takım çalışmalarımız öğrencilerimizin yeteneklerini profesyonel bir ortamda ifade etme ve okulumuzu düzenlenen turnuva ve maçlarda üst düzeyde temsil etme amaçlarını taşır. Okul takımımız düzenlenen antrenman programları doğrultusunda takımın dinamiğine uygun seçilmiş öğrenciler ve branşa yönelik antrenörlük belgesi olan eğitmenlerimiz ile yapılır. Çalışmalar profesyonel takım çalışmalarının ilkelerini benimser. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Futsal

Futsal 5 kişilik kapalı salon futbolunun resmi FIFA VE UEFA versiyonudur ve uluslararası olarak gerçekten tanınan küçük alanlı tek oyundur. Amacımız branşa yönelik yetenekleri keşfetmek, bu sporcuları müsabık düzeye getirebilmek, fair-play ruhunu aşılamak ve okul içi- okul dışı turnuvalara iştirak etmektir.Öğrencilerimizin fiziksel yapısına göre hazırlanmış antrenman programları onları gereksiz yere yormayı değil gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlar. Antrenmanlarımız GSGM ve MEB müsabaka tarihlerine göre değişkenlik gösterebilir.

Tenis

Amacımız; öğrencilerimize tenis branşının oyun kurallarını, temel bilgi ve becerilerini öğretmek, branşla ilgili koordinasyon, sürat ve çabukluğu geliştirebilmektir. Aynı zamanda bu sporunun fiziksel, psikolojik ve sosyal alandaki faydalarını öğrencilerimize kazandırarak topluma yararlı, sağlıklı, spor bilinci ve disiplini gelişmiş bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Voleybol

Sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair – Play ilkelerine bağlı, saygılı ve kültürlü genç sporcularımıza, voleybol branşına katılımı için gerekli bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel yüklemeler yaparak onların topluma faydalı gençler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunarak okul voleybol takımımıza ve Türk voleyboluna kazandırılmasıdır. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Eskrim

Bu sayfa 15.6.2017 10:52:33 tarihinde güncellenmiş ve 1710 defa ziyaret edilmiştir.