Okul Takımları

Takım çalışmalarımız öğrencilerimizin yeteneklerini profesyonel bir ortamda ifade etme ve okulumuzu düzenlenen turnuva ve maçlarda üst düzeyde temsil etme amaçlarını taşır. Okul takımlarımız düzenlenen antrenman programları doğrultusunda takımın dinamiğine uygun seçilmiş öğrenciler ve branşa yönelik antrenörlük belgesi olan eğitmenlerimiz ile yapılır. Çalışmalar profesyonel takım çalışmalarının ilkelerini benimser. Branşa uygun teknik-taktik çalışmanın yanı sıra sportif kamplara katılırlar. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sporsal faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Futsal

Futsal 5 kişilik kapalı salon futbolunun resmi FIFA VE UEFA versiyonudur ve uluslararası olarak gerçekten tanınan küçük alanlı tek oyundur. Amacımız branşa yönelik yetenekleri keşfetmek, bu sporcuları müsabık düzeye getirebilmek, fair-play ruhunu aşılamak ve okul içi- okul dışı turnuvalara iştirak etmektir. Öğrencilerimizin fiziksel yapısına göre hazırlanmış antrenman programları onları gereksiz yere yormayı değil gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlar. Antrenmanlarımız GSGM ve MEB müsabaka tarihlerine göre değişkenlik gösterebilir.

Basketbol

Takım çalışmalarımız öğrencilerimizin yeteneklerini profesyonel bir ortamda ifade etme ve okulumuzu düzenlenen turnuva ve maçlarda üst düzeyde temsil etme amaçlarını taşır. Okul takımımız düzenlenen antrenman programları doğrultusunda takımın dinamiğine uygun seçilmiş öğrenciler ve branşa yönelik antrenörlük belgesi olan eğitmenlerimiz ile yapılır. Çalışmalar profesyonel takım çalışmalarının ilkelerini benimser. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Cimnastik

Tenis

Amacımız; öğrencilerimize tenis branşının oyun kurallarını, temel bilgi ve becerilerini öğretmek, branşla ilgili koordinasyon, sürat ve çabukluğu geliştirebilmektir. Aynı zamanda bu sporunun fiziksel, psikolojik ve sosyal alandaki faydalarını öğrencilerimize kazandırarak topluma yararlı, sağlıklı, spor bilinci ve disiplini gelişmiş bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Yaz Spor Okulu

Irmak Yaz Spor Okularımız her yıl farklı aktiviteler ve branşlar ile belirli kontenjanlar dâhilinde gerçekleştirilmektedir. Detaylı bilgi için;

Tuna TANRIVERDİ
Beden Eğitimi Bölüm Başkanı
Telefon : +90 216 411 39 23 Dahili:363-159
Email : tuna.tanriverdi@irmak.k12.tr

Kış Spor Okulu

Irmak Kış Spor Okullarımız her yıl farklı aktiviteler ve branşlar ile belirli kontenjanlar dâhilinde gerçekleştirilmektedir. Detaylı bilgi için;

Tuna TANRIVERDİ
Beden Eğitimi Bölüm Başkanı
Telefon : +90 216 411 39 23 Dahili:363-159
Email : tuna.tanriverdi@irmak.k12.tr

Irmak Olimpiyatları

Paylaş 1-8. sınıflar sevisinde organize edilen olimpiyatlarımızda tüm öğrencilerimiz, kendi seviyesinde 5 ayrı kriterden ölçümlere dahil olurlar. 2 hafta süre ile devam eden olimpiyatlarımızda her sene takribi 3500 derece kayıt altına alınır(öğrenci sayısına göre değişkenlik göstermektedir)

Bu sayfa 15.6.2017 13:00:50 tarihinde güncellenmiş ve 1666 defa ziyaret edilmiştir.