Okul Müdürümüzden

Irmak Okullarının bünyesinde 1995 yılından beri hizmet veren Irmak Anaokulu 6 yaş (hazırlık grubu), 3-5 yaş ve oyun gruplarıyla sizlerle olmaktan gurur duyar.

Anaokulumuzda güven ve sevgi içinde, her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, dünya standartlarında oluşturulmuş fiziki yapısı ile birlikte çocuklarımıza en iyi, en uygun eğitim -  öğretim ortamı sunulur.

4 yaş gruplarımızla başlayan PYP eğitimimiz bütünsellik anlayışı ile yapılandırılarak 5 yaş ve 6 yaş gruplarımızla da yürütülürken; etkin ve eğlenceli çalışmalarla ilköğretim eğitim sürecimize çocuklarımız en iyi şekilde hazırlanır.

Eğitim anlayışımız sorgulamaya ve meraka dayalı olmakla birlikte eğlenerek, 5 duyularını kullanarak, deneyerek ve en önemlisi severek öğrenebilecekleri etkinlikler, uygulamalar ve materyaller ile zengin öğrenme ortamları çocuklarımıza sunulmaktadır.

Çocuklarımızın yaşarak öğrenebileceği, öğrenirken eğlenebileceği ve öğrenme sorumluluğu oluşturabileceği etkin eğitim ortamları sunulur.

Irmak Anaokulu her çocuğun özel ve farklı olduğunun farkındalığını eğitim programlarına yansıtır. Rehberlik servisimiz ile yürüttüğümüz ortak çalışmalar kapsamında çocuklarımızın farklı yönlerini, özel yeteneklerini, ortaya çıkartmak ve geliştirmek üzere farklı branş dersleri ile bu anlayış çocuklarımızla buluşturulur. 4 yaş ve 5 yaş gruplarımızda “görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi, jimnastik” olarak tasarlanan branş derslerimiz hazırlık grubumuzda “drama, satranç, fen lab., bilgi teknolojileri ” ile çeşitlendirilmiştir.

Yürütmekte olduğumuz “Nitelikli Birey Eğitimi” kapsamında öğrencilerimizin kişilik gelişimleri, benlik algısı, öz güveni ve değerler algısı desteklenir.

Irmak Anaokulu öğrencileri, MUTLU, ÖZGÜVENİ YÜKSEK, ARAŞTIRMACI birer IB öğrenenleridir.

Kayıtlar için web sitemizden ve anaokulu birimimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Nazan FETTAHOĞLU
Kurumlar Koordinatörü - Anaokulu Müdürü

Bu sayfa 16.2.2017 15:15:29 tarihinde güncellenmiş ve 912 defa ziyaret edilmiştir.