Okul içi Turnuvalar

Öğle arası teneffüslerimizi etkili bir şekilde değerlendirmek için çeşitli turnuva ve yarışmalar düzenliyoruz. Öğrencilerimiz bireysel ya da grupla katıldıkları bu etkinliklerde kendilerini çeşitli branşlarda ifade etme fırsatı yakalıyor. Ayrıca turnuvalar okulda pozitif davranışların sergilendiği olumlu sosyal bir ortam yaratmakla birlikte, öğrenci öğretmen ilişkilerini de desteklemektedir. Lise kademesinde yapılan turnuvalar festival havasında ve müzik yayını eşliğinde yapılmaktadır. Öğretmen, öğrenci ve personel tarafından oluşan izleyici tribünleri alkışlar ve tezahüratlarla olumlu bir kenetlenme ortamı sağlamaktadır. Okul sonrası ise farklı okulları davet ederek yaptığımız müsabakalarla hem öğrencilerimizin deneyimlerini arttırıyor, hem de çevre okullarla olumlu ilişkiler geliştiriyoruz.

Futsal

Futsal Cup - Futbol temel becerilerinin sergilendiği ve takım ruhunun bir arada kullanıldığı turnuvamız tüm sınıf seviyelerinde gerçekleştirilmektedir.

Voleybol

Sosyal bir ortamın,sporun evrensel çatısı altında birleşmesini örneklemesi bakımından bizim için çok anlamlı olan bu turnuvamız; öğrencilerimizin kazananı kutlama-kaybetmeyi kabullenme, takımın bir parçası olarak sorumluluk alma ve yerine getirme, ortak yeteneklerle başarıya yönelik dinamik oluşturma, kabul etme-kabulgörme, birlikte hareket etme gibi becerilerini eğlenerek geliştirme hedefimizi desteklemektedir. Lise öğrencilerimiz ve gönüllü tüm öğretmenlerimiz katılımı ile gerçekleştirilir.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında uygulanan turnuvamız, öğrencilerimizin tenis branşına olan ilgilerini arttırmak ve temel teknik becerileri geliştirmek amacıyla düzenlenir.

Bu sayfa 15.6.2017 10:45:42 tarihinde güncellenmiş ve 1506 defa ziyaret edilmiştir.