Öğrencimiz Sıla Yurtseven Atatürkçü Düşünce Derneğinin Düzenlediği Yarışmada Birinci Oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediği "Atatürk, vatan ve Bayrak Sevgisi" konulu kompozisyon yarışmasında, 9 B sınıfı öğrencimiz Sıla YURTSEVEN, "Hiç Sönmeyecek Yıldız" adlı adlı yazısıyla BİRİNCİLİK ödülünü kazandı.

Henüz 9. sınıfta olmasına karşın iki kitabı yayımlanmış olan Sıla, yazısında Cumhuriyet'imizi kuranlara duyduğu şükran borcunu "Hangimiz anlatabiliriz ki duyduğumuz minneti? Hangimiz sesi titremeden söze dökebilir bu ülke için ölmeyi göze alanların o yürek burkan hikâyelerini?" sözüyle dile getirirken Atatürk'e duyduğu sevgiyi de "Belki gözyaşlarına boğulmadan anlatamayabiliriz bu vatan için ölümü göze alanları; ama eğer "Türkiye'yi kim kurdu?" diye sorarlarsa bizden önce kalp atışlarımız verir cevabı: Atatürk!" sözüyle anlatıyor.

Sevgili öğrencimiz Sıla YURTSEVEN'i kutluyor, başarısıyla gurur duyuyoruz.

Bu sayfa 22.8.2017 09:20:58 tarihinde güncellenmiş ve 137 defa ziyaret edilmiştir.