Öğrencilerimizin Gülsin Onay ve Ailesiyle Söyleşisi

Gençlik Kültür Vakfı ile Irmak Okulları’nın birlikte düzenlediği Irmak Konserleri’nde dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ile birlikte keman sanatçısı Erkin Onay ve Eren Kuştan ile viyolacı Elif Onay’ı ağırladık. "Harika Çocuk” olarak başladığı müzik yaşamını önemli orkestra ve şeflerle konserler vererek sürdüren, dünyanın dört bir yanında resitaller veren, uluslararası alanda istisnai bir Chopin icracısı kabul edilen Devlet Sanatçısı Gülsin Onay, Irmak Konserleri’nde müzisyen ailesinin üçüncü kuşağı ile çok özel bir buluşma gerçekleştirdi.

Gülsin Onay, Erkin Onay, Elif Onay ve Eren Kuştan konser öncesinde İlkokul, Ortaokul ve Lisemizden bir grup öğrencimizle söyleşi gerçekleştirdi. Piyano eğitimine üç buçuk yaşında başlayan ve Üstün Yetenekli Çocuklar Kanunu kapsamında Paris Konservatuvarı'nda eğitim gören Gülsin Onay ve ailesi, söyleşi sırasında, müzik kariyeri boyunca biriktirdiği anılarını bizimle paylaşıp, öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtladı. Söyleşi sonunda Gülsin Onay ve ailesi mini bir konser vererek öğrencilerimize keyifli anlar yaşattı. Söyleşi, öğrencilerimizin müzik yaşamı ile ilgili farkındalık kazanması açısından oldukça önemli oldu.

Öğrencilerimizin Gülsin Onay ve Ailesiyle Söyleşisi

Bu sayfa 24.1.2018 15:55:43 tarihinde güncellenmiş ve 480 defa ziyaret edilmiştir.