Öğrencilere Yönelik Çalışmalar

Bireysel Görüşmeler

Yıl içerisinde öğrencilerle bireysel olarak görüşülmektedir.  Sınıf gözlemi ve saha gözlemi yapılarak öğrenciler hem grup içerisinde hem de bireysel olarak sosyal, duygusal açıdan değerlendirilmektedir. Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda akademik süreçler, arkadaş ilişkileri, duygusal ve davranış alanlarında görüşmeler gerçekleştirilmektedir.

Kariyer Günleri

Her yıl Irmak Lisesi Kariyer Günleri çerçevesinde düzenlenen Kariyer Günlerinde öğrencilerimizin Kariyer Gelişimini desteklemek için Yurt İçi Üniversite Danışmanlık Birimimiz  ile birlikte Kariyer Öyküleri ve Meslek Tanıtım günleri düzenlenmektedir. Kariyer Öyküleri Konferansı’nda öğrencilerimizin rol model konumundaki kişilerin deneyimlerinden yararlanmaları sağlanır.

Üniversite Gezileri

11. Sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak ve üniversite ortamını yakından gözlemlemeleri amacıyla Üniversite gezileri düzenlenmektedir.

Seminerler ve Sınıf İçi Çalışmalar

Yıl içinde gözlemlenen gelişimsel ihtiyaçlar doğrultusunda öğrencilerde çeşitli konularda farkındalık oluşturmak, bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla seminerler veya sınıf içi çalışmalar gerçekleştirilir.

Bu sayfa 10.2.2017 09:06:59 tarihinde güncellenmiş ve 2028 defa ziyaret edilmiştir.