Müfit YILDIRIMALP (Üye)

Yarım yüzyılı aşkın bir süreden beri çağdaş eğitimdeki DEĞİŞİM, GELİŞİM ve YENİLİKLERİ yakından izleyip onları ülkemiz eğitim kurumlarına getiren Yrd.Doç.Dr. Müfit YILDIRIMALP çalışmalarını PİRİ REİS Üniversitesi Mütevelli Üyeliği , Türk Deniz Eğitim Vakfı Mütevelli üyeliği, Gençlik Kültür ve Hizmet Vakfı Mütevelli üyeliği ve vakıfın kuruduğu Irmak Kolejinin zaman zaman Yönetim Kurulu Başkanlığı, kurucu temsilciliği ve üyelik görevleri, çeşitli okullara danışmanlık ve bu kurumlarda yönetici, öğretmen ve öğrencilerle söyleşiler yapmayı sürdürmekte olan Y. Doç. Dr. Müfit YILDIRIMALP Harp Okulu Gazi Eğitim İngilizce Bölümü,İngilizce Öğretmenliği GEORGETOWN Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Yabancı Diller konusunda YÜKSEK LİSANS İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Kamu Yönetimi üzerine DOKTORA Amerika Virginia'da Petrol, Analiz, Depolama ve Akıtma konusunda eğitim İsviçre'de Bilgisayar Almanya'da Yenileştirme Fransa'da Stok Kontrol Eğitimleri Amerika'da İkmal Maddeleri ile Çalışmalar Amerika, İngiltere, Avustralya,İtalya, İrlanda ve Hong Kong'da ÇAĞDAŞ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ çalışmaları yapmış ve bütün bu çalışmaları aşağıdaki eserleri ve makalelerinde yazılı hale getirmiştir.

ESERLERİ
- A PRACTICAL COURSE IN TURKISH "Halen Amerika, Kanada ve Japonya'da üniversitelerde okutulmaktadır."
- ENGLISH GRAMMAR "İngilizce Ders Kitabı"
- ÇAĞDAŞ EĞİTİM "Ana,İlköğretim ve Ortaöğretimde Prensipler"
- ÇAĞDAŞ EĞİTİM PROJESİ "Türk Milli Eğitiminin Çağdaş Düzeye Getirilmesi Projesi"
- OKUL İÇİ DANIŞMA ve DAYANIŞMA KURALLARI "İlk ve ortaöğretimde veli ve öğretmenlerin öğrencilerle ilgili davranışlar"
- EĞİTİMDE ÖZELEŞTİRİ "Özeleştiri eğitim kurumunu BAŞARIYA götürür."
- ÇOCUK GELİŞİMİNE AİLE İÇİ DAVRANIŞ ve İLİŞKİLERİN KATKISI " Aileler ve öğrenciler"
- VELİLER ÖĞRETİM KURUMLARINDAN NE BEKLERLER ?
- THE MAN WHO ESCAPED
- PETROL MADDELERİYLE ÇALIŞMALAR "Tercüme"
-İKMAL MADDELERİYLE ÇALIŞMALAR "Tercüme"
- TÜDEV, DENİZ EĞİTİM MERKEZİ TARİHÇESİ
- PİRİREİS ÜNİVERSİTESİ'NİN TARİHÇESİ

Daha fazla bilgi için ....

Bu sayfa 29.5.2017 09:08:12 tarihinde güncellenmiş ve 4574 defa ziyaret edilmiştir.