Lise Tanıtım Günü ve Lise Kabul Sınavımıza Yoğun İlgi

Lise aday öğrenci başvurularını almaya başlayan okulumuz, 11 Mayıs Cumartesi günü lise tanıtım programımıza katılan veli ve lise kabul sınavımıza giren öğrencileri ağırladı.

Lise tanıtım günü ve lise kabul sınavımız yoğun ilgi gördü. Türkiye ile birlikte birçok ülkede sayılı üniversitelere öğrenci gönderen okulumuzda eğitim görme şansını yakalayacak öğrenciler, velileri ile birlikte okulumuzu tanıma ve görme imkanı buldu.

Aday öğrencilerin sınavda olduğu saatlerde, veliler de Irmak Okullarının eğitim anlayışı, akademik ve sosyal hedefleri, farkı ve eğitim olanakları konusunda Okullar Müdürümüz Sayın Metin Yoleri’nin gerçekleştirdiği sunumu izlediler. Sınavın ve sunumun ardından program, velilerin ve aday öğrencilerin Irmaklı öğrenciler eşliğindeki okul turuyla tamamlandı.

Tüm aday öğrencilerimize başarılar diliyor, aday velilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Öğrenci belirleme sınav sonuçları 16 Mayıs gününden itibaren açıklanacak.

Lise Tanıtım Günü ve Lise Kabul Sınavımıza Yoğun İlgi

Bu sayfa 13.5.2019 08:28:55 tarihinde güncellenmiş ve 146 defa ziyaret edilmiştir.