Kurumlar Koordinatörümüzün Mesajı

Irmak Okullarına Hoşgeldiniz

Bilgi işlemeyi içselleştiren ve yetenekleri geliştiren özgün eğitim modeli ile öğretmen ve öğrencisine özgür öğrenme ortamları sunmak hedefi ile 1995 yılında kurulan okulumuz, kuruluş felsefesinden ödün vermeden nitelikli bireyler yetiştirmeye odakli eğitim sistemi ile eğitim dünyasındaki saygın yerini koruyarak yoluna devam etmektedir.

Nitelikli birey kavramının tanımı içinde olduğuna inandığımız "empati, hoşgörü, uluslararası bakış açısı," gibi kavramları, uluslararası eğitim programları ile şekillendirilmiş özgün eğitim modellemelerimizle, öğrencilerimize sunmaktayız. Okulumuzdan mezun olan her öğrencinin anadilini çok iyi kullanan, birden fazla yabancı dilde rahatlıkla iletişim kuran, bir müzik enstrumanını çalabilen ,spor ve sanat bilinci kazanmış, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş, etik değerlere bağlı, her alanda farkındalığı yüksek bireyler olarak hayata atılmalarını sağlamayı hedeflemekteyiz.

2005 yılından beri mezun ettiğimiz öğrencilerimizin yurt içi ve yurt dışındaki saygın üniversitelerde öğrenim görmüş olmaları, elde etmiş oldukları başarılar ve toplum içindeki yerleri bize haklı olarak ayrı bir gurur ve mutluluk yaşatıyor. Öğrenme sürecindeki en etkin role sahip öğretmen kadromuzun akademik, sosyal ve profesyonel bilgi birikimine sahip, yaratıcı ve üretken; öğrencilerinin yeteneklerini ve potansiyellerini ortaya çıkarmaya odaklı, sürekli öğrenmeyi ilke edinmiş kişilerden oluşmasına büyük önem veriyoruz.

Her türlü bilgiye ulaşmanın gittikçe kolaylaştığı bilgi çağında artık "bilgiyi işlemenin ve dönüşümlü düşünmenin "toplumsal değişimin dinamiği olarak öne çıkan kavramlar olduğunu görüyoruz. Bu kavramları güçlendiren anlayışın ise tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle oluşturmaya çalıştığımız "yaşam boyu öğrenme" ortamı olduğunun bilincindeyiz.

Irmak Okulları kuruluşundan beri ödün vermediği etik değerleri, eğitimde kalite anlayışı ve "öğrenen okul "kimliği ile sürekli gelişim ilkesi ışığında yarının aydınlık gençlerini yetiştirmeye devam edecektir.

En içten dileklerimle,

Nazan Fettahoğlu
Kurumlar Koordinatörü

Bu sayfa 8.6.2017 14:42:37 tarihinde güncellenmiş ve 1647 defa ziyaret edilmiştir.