Kulüp Etkinlikleri

Irmak Okullarında kulüp etkinlikleri öğrencilerimizin sosyal, duygusal ve akademik alanlarda var olan ya da yeni keşfedecekleri becerilerini geliştirme amaçlı planlanır. Öğrencilerimize sanat, spor ve kültür-bilim alanlarında kendilerini ifade etme ortamı yaratılır. Kulüp çalışmalarımız, eğitim öğretim yılının ikinci haftası tanıtım süreci ile başlar. Kulüp öğretmenleri tarafından sunumlar yapılarak öğrencilerimize içerik hakkında bilgi verilir. Öğrencilerimiz, katılmak istedikleri kulübü belirleyerek kulüp tercih formunu doldurur. Üçüncü hafta kulüplerimiz çalışmalarına başlar. Yıl sonunda tüm kulüpler çalışmalarını sunumlarla sergiler. Öğrencilerimiz bir sonraki yıl için açılmasını istedikleri kulüpleri değerlendirme formlarıyla bildirirler. Yeni kulüp çalışmaları bu doğrultuda planlanarak öğrencilerin seçimine sunulur.

Lise Sınıfları Kulüp Tanıtım Kitapçığına ulaşmak için tıklayınız

Lise Kulüplerimiz

Dergi
Futbol
Kimyasal Hobiler
Basketbol
Münazara
Tiyatro
Masa Tenisi
Mun
Orkestra
Seramik
Tenis
Yelken

Bu sayfa 14.9.2017 15:07:29 tarihinde güncellenmiş ve 2727 defa ziyaret edilmiştir.