Küçük Küratörler Projesi

“Küratör” kişisel ilgi alanına göre kaynakları toplayan, organize eden, başkalarıyla paylaşarak kendini ve başkalarını anlamlandıran kişi olarak tanımlanıyor. 4. sınıf öğrencilerinin yürüttüğü Küçük Küratörler Projesi’nin amacı, öğrencilerimizin, araştırma işlem basamakları, dijital vatandaşlık, dijital arşiv oluşturma ve STEM konu başlıklarını içselleştirmeleri ve hayatın her alanında uygulamalarını sağlamaktır. Konularını ve STEM çalışmalarını belirleyen ve hazırlayan öğrencilerimiz, sunumlarına başladılar. Proje komitesi tarafından performanslarına yönelik aldıkları geri bildirimleri göz önüne alarak yarıyıl tatilinde dijital ortamda hazırladıkları çalışmalarını ailelerine de sunacak öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim.

Küçük Küratörler Projesi

Bu sayfa 4.1.2019 15:02:26 tarihinde güncellenmiş ve 60 defa ziyaret edilmiştir.