Kitap-Kırtasiye

Irmak Okulları’nın tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşılama konusunda partneri olan Panel Kırtasiye, 2001 yılında kurulmuş olup, Sahrayı Cedid / İnönü Caddesinde yer alan 800 m² mağaza, 60.000 ve 35 personel ile Türkçe ve yabancı dil kitap, kırtasiye, oyuncak ve hediyelik ürün çeşitleri ile sizlerin hizmetinizdedir. Mağaza personel sayısı Eylül ayı içerisinde 70 kişiye çıkarılarak %100 müşteri memnuniyetini prensip edinerek çalışmalara devam edilmektedir.

Panel Kırtasiye, özel eğitim kurumları ve devlet okullarında öğrenim gören öğrencilerin ihtiyaçlarını çok yakından takip etmektedir. Özel durumlarda ihtiyaç duyulan ürünleri en kısa sürede temin etmektedir.

Online alışveriş siteleri olan panelkirtasiye.com (https://irmak.okulsepeti.com.tr) aylık 200.000’in üzerinde, Türkiye’nin en büyük kalem mağazası olan markakalem.com aylık 50.000’in üzerinde ziyaretçi sayısıyla 7/24 alışverişe imkan sağlamaktadır.

Siz değerli velilerimizin okul dönemindeki ihtiyaçlarını ise yine Panel Kırtasiye’nin bir projesi olan OKUL SEPETİ projesi ile zahmetsizce karşılama olanağınız bulunmaktadır. Okulumuzda ilk olarak geçen yıl hizmet vermeye başlayan Okul Sepeti Projesinde siz değerli velilerimiz, ihtiyaç duyduğunuz tüm okul malzemelerini (Türkçe ve yabancı dil kitaplar ve kırtasiye malzemeleri) isteğiniz yerden, istediğiniz zamanda internet üzerinden sipariş ederek istediğiniz şekilde öder ve istediğiniz yer ve zamanda teslim alabilirsiniz.

‘Okul Sepeti Projesi’ nasıl işler;

1.     Veli kendi okuluna özel hazırlanmış siteye girer,

2.     Sınıfını seçip önceden okulun bildirdiği ihtiyaç listesine ulaşır,

3.     Veli elinde geçen seneden kalan ürünler varsa bunları listeden çıkarabilir veya adedini değiştirebilir,

4.     Sepete ekle butonuna basarak listeyi alışveriş sepetine ekler,

5.     Adres ve ödeme bilgilerini girerek alışverişi tamamlar.

Ödeme seçeneklerinden,

1.     Kapıda nakit

2.     Kapıda kredi kartı

3.     Havale

4.     Kredi kartı (128 bit SSL sertifikası ile 3D güvenli alışveriş)

biri vasıtasıyla ödemesini yapar ve kargosunu en geç 3 iş günü içerisinde ücretsiz olarak teslim alır.

Okul Sepeti Projesi’nin veli için avantajları;

1.     7/24 alışveriş yapma imkanı

2.     Türkiye’nin her yerinden alışveriş yapma imkanı

3.     İstenilen adrese teslim imkanı

4.     Zamandan kazanma

5.     Yanlış ürün satın almayı önleme

6.     Ailenin tüm bireylerinin aynı anda alışveriş yapma imkanı

7.     Okula özel belirlenen fiyatlarla alışveriş yapma imkanı
8.     Çağrı merkezi ile destek

Bu sayfa 25.5.2017 16:12:09 tarihinde güncellenmiş ve 8657 defa ziyaret edilmiştir.