Kitap Arısı Projemiz

“Okumak insanı zenginleştirir, geniş ufuklar açar ve yarınlara uzanan köprünün temellerini oluşturur. Olanakların el verdiği ölçüde, herkesin yararlanması, gelişimlerini tamamlaması, kişisel yetkinliklerini arttırması ve üretim gücüne dönüştürmesine aracı olma arzusuyla  “Arıların polen taşıdığı gibi biz de ülkemizin farklı okullarına kitap taşıyarak,  kütüphanelerini destekliyor, güçlendiriyor ve koleksiyonlarını zenginleştirerek paylaşım örneği olmaya çalışıyoruz.”

“Kitap Arısı” gönüllülerimizin koordinasyonunda Kardeş Kütüphaneler ve CIP Gezgin Kitaplar  projelerimizde sizlerin de desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bizi desteklemek ve projemize katkı sunmak isterseniz kütüphanelerimize, kullanmadığınız ve ayrılmakta güçlük çekmediğiniz kitaplarınızı getirerek bizleri çıktığımız yolda yalnız olmadığımızı hissettirebilirsiniz.

Kitap Arısı”

Kitap Arısı Projemiz

Bu sayfa 18.4.2019 16:34:48 tarihinde güncellenmiş ve 118 defa ziyaret edilmiştir.