Kariyer Günleri

Özel Irmak Lisesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü, öğrencilerimizin kariyer gelişimini desteklemek için Kariyer Geliştirme Programı kapsamında çeşitli faaliyetler düzenlemektedir. Kariyer Günleri kapsamında aşağıdaki faaliyetler gerçekleştirilmektedir:

Kariyer Öyküleri Konferansı: Ulusal ve uluslararası düzeyde kişiliği ve başarısıyla kendi kariyer öyküsünü oluşturmuş kişiler davet edilerek öğrencilerimizin farkındalık seviyeleri arttırılması hedeflenmektedir. 2014 yılında Ali Sabancı, 2015 yılında, Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu, D&N İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu Doruk Çağlayan, MCC, Yönetici Koçu, Yazar, Sola Unitas Akademik Kurucusu Dr Umut Kısa öğrencilerimizle kariyer öykülerini paylaşmıştır.

Meslek Tanıtım Günü: Öğrencilerimize uygulanan anketlerle izlemek istedikleri meslekler belirlenir. Meslek Tanıtım Günü’nde öğrencilere farklı meslek gruplarını, o mesleği yapan kişilerin anlatımlarıyla tanıma fırsatı sunularak meslekler konusunda bilinçlenmeleri ve öğrencilerimizin doğru hedefler belirleyerek kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda doğru ve tutarlı terci yapmaları sağlanır.

Kariyer Günleri

Bu sayfa 9.2.2017 08:59:45 tarihinde güncellenmiş ve 4694 defa ziyaret edilmiştir.