İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu Konseri Gerçekleşti

Okulumuz Kültür Merkezi, Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla, koro şefi Sercan Gazeroğlu şefliğinde, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunu ağırladı.

Öğrencilerin, çocuk korolarının sağladığı müziğin birleştirici, yaratıcı, yaşam gücü aşılayan yönleriyle karşılaşmaları, birleşmeden ve bütünleşmeden doğan gücü tanımaları hem de sanata erişimi yok ya da kısıtlı olan farklı okullardan arkadaşlarına da bu fırsatı sağlayabilmeleri amacıyla İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu 15 Mayıs 2019  tarihinde Okulumuz Kültür Merkezinde sahne aldı. Sosyal Sorumluluk anlayışıyla gerçekleşen konseri, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin yanı sıra, Fikirtepe İnönü İlkokulu’ndan davet edilen öğrenciler de izledi.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu, 12 eserden oluşan performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu Konseri Gerçekleşti

Bu sayfa 16.5.2019 08:54:36 tarihinde güncellenmiş ve 459 defa ziyaret edilmiştir.

• E-Posta : ogrenciisleri@irmak.k12.tr