Irmak Robotiks Takımımız, VEX Robotiks Yaz Kampı Turnuvası'nda İkinci Oldu.

19, 20 ve 21 Ağustos günlerinde, Türkiye çapında farklı lise öğrencilerinin katılımıyla Özyeğin Üniversitesinde gerçekleştirilen VEX Robotics V5 Robotik Yaz Kampı’na, okulumuzun Robotiks Takımı üyelerinden oluşan bir grup öğrencimizle katıldık. River Robotics Takımı üyelerimizden Batu AYDEMİR, Buğra KURGAN, Onur DÖRDÜNCÜ, Onat AKÇİN ve Güneş ÖZEN; STEM Alanları Eğitimi’nin robotik ve mühendislik uygulamaları odağında üç günlük bir eğitim aldılar. Öğrencilerimiz, ilgili alanlardaki liderlerden ileri seviyede bilgi ve tecrübe kazanırken katılımcılar arasında rastgele eşleşme ile kurulan robotik takımlarında işbirliği ve takım çalışması gibi, bugün ve gelecekte olmazsa olmaz yetkinlikleri tecrübe ettiler. Kampın son günü düzenlenen turnuvadan derecelerle döndüler ve takımlarıyla birlikte çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiler. Takım kaptanımızın yer aldığı takım, 16 takım arasında ikinci olarak Finalist Ödülü’nü kazandı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Irmak Robotiks Takımımız, VEX Robotiks Yaz Kampı Turnuvası'nda İkinci Oldu.

Bu sayfa 26.8.2019 14:22:23 tarihinde güncellenmiş ve 88 defa ziyaret edilmiştir.

• E-Posta : ogrenciisleri@irmak.k12.tr