Irmak Okullarında Profesyonel Gelişim

2017-2018 öğretim yılında Irmak ailesine yeni katılan öğretmenlerimiz için hazırladığımız oryantasyon programı 14 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirildi. Her yıl Ağustos ayında başlayarak okulun açılışına kadar olan dönemde gerçekleştirdiğimiz Hizmet içi eğitim programımıza da başladık. Çalışma dönemimizin ilk günü sabah kahvaltısı ile başlayarak Kurum Koordinatörümüz Sayın Nazan Fettahoğlu , Ortaokul-Lise Müdürümüz Sayın Metin Yoleri, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Ülkü Arıoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Gençlik Kültür ve Hizmet Vakfı Mütevelli Üyelerimiz Sayın Meral Tunaşat ve Sayın Müfit Yıldırımalp, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Köksal Anadolu’un Kültür Merkezindeki açılış konuşmalarıyla devam etti. Yeni öğretmenlerimizin kendilerini Irmak Ailesine tanıtmalarından sonra çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Hizmet içi eğitim programımız Okulumuzun idari yönetim kadrosu’nun 7-8 Ağustos tarihlerinde “ Liderlikte Pozitif Psikoloji “ konusu üzerine aldığı eğitimle başladı. Eğitmen Demet Uyar tarafından verilen eğitimde pozitif psikoloji kuramı ve çalışma hayatında uygulanabilirliği konusunda uygulama örneklerine yer verildi.

Hizmet İçi Eğitim programımız 16 Ağustos tarihinde Prof.Dr.Ziya Selçuk tarafından tüm Irmak Ailesine verilen Eğitimde Yeni Bir Çatı Model “9 Tip Mizaç Modeli” eğitimiyle devam etti. Bireysel farklılıkları erken çocukluk döneminden itibaren inceleme ve değiştirmeye fırsat veren, üzerinde yaşam boyu tutarlı bir biçimde çalışmak için uygulanabilir ve etkili yöntemler sunan özel bir model olan Dokuz Tip Mizaç Modeli’nin detaylı anlatımıyla kadromuz oldukça faydalı bilgiler edindi.

17 Ağustos tarihinde Arkabahçe Danışmanlık firması tarafından tüm akademik kadro için  “Olumlu Okul İklimi Yaratma, Zorbalığı Önleme ve Müdahele Programı” konusunda eğitim verildi. Aynı eğitim 18 Ağustos tarihinde de bir grup öğretmenimizin katılımıyla devam etti. Yine 17 Ağustos tarihinde  Anaokulu, İlkokul ve İngilizce Öğretmenlerimiz Yrd.Doç.Dr.Ayça Konik tarafından verilen “Üstün Potansiyelli Çocuk Kimdir?Sınıfta Nasıl Farkedilir?” konusunda eğitim aldılar.

Hizmet İçi Eğitim Programımız Bölümlerimiz ve Akademik Kadromuzun çalışmalarıyla tüm hızıyla devam edecek.

Yeni öğretim yılımızın Irmak ailesine başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Irmak Okullarında Profesyonel Gelişim

Bu sayfa 18.8.2017 13:16:59 tarihinde güncellenmiş ve 228 defa ziyaret edilmiştir.